/Files/photogallery/1887/SAM_3653.JPG

12 травня 2017 року в місті Балаклія пройшов 9 районний конкурс юних піаністів "Я за роялем" організований управлінням культури Балаклійської міської ради. В ньому прийняли участь учні музчних шкіл різних міст Харківскої області, таких як: Балаклія, Ізюм, Савинці, Зміїв, Червоний Донець, Друга Іванівка та ін. Всього було 57 учасників.

Учні фортепіанного відділу Ізюмськоі дитячоі музичноі школи прийняли активну участь у цьому заході.Виступи учнів були професійними, на високому виконавському рівні та були відмічені нагородами.

Диплом ЛАУРЕАТА отримали: Мойсієнко Варвара (2 клас) і Забрянская Маріанна (7класс -педагог Дворянин Л.В.), Люба Марія (2 класс-педагог Коркіна О. Ю.), Андрій Труфанов (3 клас-педагог Шевченко Г. І). А також Диплом ДИПЛОМАНТА отримали Лобода Євфимій (1 клас) та Фартушна Даша (7 клас-педагог Овчаренко Т. А.). Приз глядацьких симпатій отримав Лисенко Іван (8 клас - педагог Рудик І. В.)

Ми всім колективом вітаємо наших учнів і викладачів з цією перемогою і бажаємо великих успіхів у навчанні та нових перемог!!!

Кiлькiсть переглядiв: 281

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.