З 5 по 9 квітня у Києві відбулася Всеукраїнська музична олімпіада ''Голос країни'' під патронатом Є.Станковича - відомого українського композитора.
У олімпіаді брав участь і учень Ізюмської дитячої музичної школи -Нестеренко Владислав (керівник Цугунян М.А.), який став лауреатом третього ступеня.

Захід пройшов у концертному залі Київського університету імені Б.Грінченка. Музична олімпіада - це багатопрофільний некомерційний всеукраїнський конкурс виконавців інструментальної, вокальної та вокально-інструментальної музики. Олімпіада проводиться за підтримки Міністерства культури України, а засновником та організатором виступає Громадська організація ''Монтессорі центр конкурси''.

Члени журі-це висококваліфіковані фахівці музичних навчальних закладів та професорсько-викладацького складу закладів освіти у сфері культури України, ведучих діячів мистецтва, видатних виконавців, а також представників творчих союзів України. Почесний голова журі -Валерій Матюхін - видатний диригент та піаніст, народний артист України, лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка, заслужений діяч мистецтв України, лауреат Республіканської премії імені М.Островського.
Усього в олімпіаді прийняли участь близько 700 учасників з різних куточків України та навіть були учасники з Білорусі.

Виконавський рівень учасників був достатньо високий, що свідчить про професійний рівень олімпіади!

Сам захід було проведено у 2 етапи: відбірковий тур та гала-концерт.
У гала-концерті брали участь лише ті учасники, які отримали максимальні бали, щоб поборотися за кубок гран-прі за грошову винагороду 10000 грн.
Найкращих виконавців запрошували до кастингів телевізійного вокального шоу ''Голос країни'' та вручали різні сертифікати.

Учасники гала-концерту отримали дипломи відповідного ступеня, кубки та знижку на навчання в Київському університеті імені Б.Грінченка.
Вітаємо Влада Нестеренко з перемогою та бажаємо не зупинятися на досягнутому і підкорювати нові вершини!

Всеукраїнська музична олімпіада \'\'Голос країни\'\' в м.Київ М.Цугунян.

Кiлькiсть переглядiв: 246

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.