ІІІ Відкрита олімпіада з музичної літератури у м.Балаклея

/Files/images/_vdkrita_olmpada_z_muzichno_lteraturi_2019/балаклея олимпиада 2019.jpg

ІІІ Відкрита олімпіада з української та зарубіжної музичних літератур серед учнів випускних класів відбулася 10 квітня в Балаклійській ДМШ. Цього року організатором Шустовою О.А., викладачем-методистом, завідуючою теоретичним відділом цієї школи, була обрана цікава тема: «Дитячі образи в музиці».

В заході взяли участь учні з чотирьох шкіл Харківської області: Слобожанської, Ізюмської, Балаклійської та ІІ-Іванівської ДМШ.

Конкурсні анкети перевіряло та оцінювало компетентне та неупереджене журі, до складу якого увійшли провідні викладачі Балаклійської ДМШ.

/Files/images/_vdkrita_olmpada_z_muzichno_lteraturi_2019/балаклея олимпиада 2019.2.jpg

Учасники олімпіади в ході змагання впізнавали музичні теми, відповідали на питання анкети, продемонструвавши глибоке знання предмету та високий рівень підготовки.

/Files/images/_vdkrita_olmpada_z_muzichno_lteraturi_2019/балаклея олимпиада 2019.3.jpg

Ізюмську дитячу музичну школу представляла учениця Самко Олександра (викладач Коркіна О.Ю.), яка виборола звання Лауреата ІІ ступеня.

/Files/images/_vdkrita_olmpada_z_muzichno_lteraturi_2019/балаклея олимпиада 2019.4.jpg

Хочеться приєднатись до слів подяки Шустової О.А. в адрес викладача-методиста Шерстюк Т.А.- за допомогу у проведенні олімпіади та чудові фото; голові ЗМО, директору Балаклійської ДМШ Сировій Т.Є, начальнику відділу культури Балаклійської РДА Супрун О.Л. – за сприяння у проведені олімпіади та підтримку творчої професійної діяльності викладачів.

/Files/images/_vdkrita_olmpada_z_muzichno_lteraturi_2019/балаклея олимпиада 2019.5.jpg

О.Коркіна, викладач музичної літератури ІДМШ.

Кiлькiсть переглядiв: 202

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.