Осінь 2018 року видалася щедрою на нові досягнення наших учнів. Незважаючи на тільки-но розпочатий новий навчальний рік учасники конкурсів змогли показати високий рівень підготовки та отримали Дипломи Лауреатів та Дипломантів у наступних конкурсах:

19-20 жовтня в Харкові відбувся ХХІІІ Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв «Співограй».Протягом двох днів у Харкові тривав фестиваль-конкурс мистецтв «Співограй», організатором якого виступила однойменна Громадська організація за підтримки Харківської міської ради, департаменту в справах сім'ї, молоді та спорту, обласних відділень Національної Всеукраїнської музичної спілки та науково-методичного центру підвищення кваліфікації працівників культурно-просвітніх установ (Харків), а також Української дирекції міжнародних конкурсів та мистецьких програм «АРТ-Україна» (Київ).Учасники фестивалю змагались відразу на трьох сценічних майданчиках. Конкурсанти вокального та хореографічного жанрів виступили на сцені Центра культури Харківського національного університету повітряних сил ім. Івана Кожедуба. Представники інструментального жанру показали свою майстерність на сценічному майданчику музичного училища ім. Лятошинського, а театрали - у Палацу культури ГУНП України. Тому на конкурсі працювало відразу декілька складів професійного журі за напрямками.
Інструментальний жанр оцінювали заслужений працівник культури України Тамара Самоварова, заслужені діячи мистецтв України Анатолій Корисько та Олена Костенко, доцент кафедри духових інструментів Харківського національного університету мистецтв і. І.Котляревського Юрій Тарарак, викладач-методист Харківського музучилища ім. Б.Лятошинського Ольга Шевель.

- Я вдячна всім учасникам мистецького фестивалю-конкурсу, де протягом двох днів панувала атмосфера справжнього свята. Певна, що багатьох він спонукав до збагачення і удосконалення власних навичок, а насичена культурна програма сприяла розкриттю внутрішнього потенціалу та обміну досвідом. Окрему подяку хотіла б висловити складу журі за копітку і неупереджене оцінювання. Тож до нових зустрічей наступного року, - сказала директорка фестивалю Станіслава Котелянська.
Наша музична школа була представлена учасниками, що отримали звання Лауреатів 3 ступеня:
-естрадно-фольклорний ансамбль" Ізюминка" (кер. Герман Ю.М.)
-Кутова Віолетта 2 клас фортепіано (викл. Коркіна О.Ю.)
-Коротка Вероніка 2 клас фортепіано (викл. Зміївська В.О.)

26-27 жовтня 2018 року у м. Харків проводивася I Відкритий конкурс театрально-сценічних мистецтв малих форм
серед шкіл естетичного виховання «ЛЕТИ!» Вокальний ансамбль "Гармонія" (кер.Коркіна О.Ю.) отримав диплом Дипломанта конкурсу. Учасникам та групі підтримки запам'яталась тепла, майже сімейна атмосфера конкурсу.

На відбірковому турі Міжнародного конкурсу-фестивалю "Gold Еurope", що проводився в рамках 16 міжнародного конкурсу Диплом Лауреата 3 ступеня отримав дует гітаристів у складі Шабаєвої Варвари та Бодунова Андрія (кер.Ріпак М.А.)

Ми вітаємо усіх переможців та бажаємо наполегливим навчанням підготуватися до нових змагань!

Адміністрація.

Кiлькiсть переглядiв: 205

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.