/Files/images/balaklya_2018_teoretiki/загальне фото.JPG

5 грудня 2018 року відбувся 2 Відкритий турнір з теоретичних дисциплін "Ерудит", організований Харківським обласним науково-методичним центром на базі зональної Балаклійської музичної школи. У турнірі змагались команди 5 класів учнів Балаклійської, Ізюмської, Савинської ДМШ.

Завдяки своїм творчим та виконавським здібностям, вмінню поєднувати теорію з практикою, діти швидко виконували цікаві та різноманітні завдання з сольфеджіо та музичної літератури.

/Files/images/balaklya_2018_teoretiki/візитівка.JPG

Для створення святкового настрою разом з командою ІДМШ приїхала група викладачів та учнів з дуже цікавою концертною програмою.

/Files/images/balaklya_2018_teoretiki/Бравіссімо!.JPG

Відкрив турнір Лауреат 3 ступеню Міжнародного фестивалю-конкурсу "Голд Європа" (м.Прага, Чехія) Ансамбль викладачів-скрипалів "Бравіссімо" у складі Г.В.Шевчук, Н.І.Безкостої, Ю.М.Донченко, Л.К.Аветисян.

/Files/images/balaklya_2018_teoretiki/Андрій Труфанов.JPG

На гітарі цікаві п’єси виконав Андрій Труфанов (викл. Іванов С.О.). Завершив захід виступ дуету скрипалів у складі Анни Корнієнко та Анни Жабської (кер. Безкоста Н.І., концертмейстер Дворянин Л.В.).

/Files/images/balaklya_2018_teoretiki/чудовий дует.JPG

Голова авторитетного журі, методист Харківського ОНМЦПК Лагутіна Ніна Гергіївна оголосила результати змагання.

/Files/images/balaklya_2018_teoretiki/разом з членами журі.JPG

Разом з командою Балаклеї наша команда "Ізюмські музиканти" у складі Софії Вороніної, Вікторії Слєпцової, Андрія Карпенка (викл. Амелічова С.М. та викл. Коркіна О.Ю.) стала Лауреатом 1 ступеню Другого Відкритого творчого турніру з теоретичних дисциплін "Ерудит".

/Files/images/balaklya_2018_teoretiki/переможці.JPG

Хочеться відзначити високий професіоналізм організаторів турніру - Балаклійську ДМШ, викладачів теоретичних дисициплін Шустову О.А. та Самарську О.Л. і висловити їм велику подяку за чудову організацію.

С.Амелічова.

Кiлькiсть переглядiв: 278

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.