Повернутися до звичайного режиму

/Files/images/den_muzyiki_2017/ведущие МОЛОДЦЫ!.JPG

Святкування міжнародного дня музики, що відзначається 1 жовтня за ініціативи Д.Д.Шостаковича в нашій школі стало традиційним.

Напередодні, 28 вересня, учні, викладачі, гості зібрались у концертній залі Ізюмської ДМШ, щоб зустрітися з улюбленим світом музики.

Учні 7 класу Астаф’єва Катя, Булах Павло, Русакова Софія та Коробова Ксенія емоційно та цікаво розповіли про історію виникнення цього свята, роль музики у житті, її виховного впливу на душу людини, що відзначали ще прадавні греки.

/Files/images/den_muzyiki_2017/заключительное пожелание в День музыки.JPG

Легенда про співця Орфея не залишила нікого байдужими, а вірші про музику у виконанні дітей налаштували глядачів на святковий концерт, який був підготовлений силами кращих учнів та викладачів школи.

/Files/images/den_muzyiki_2017/Брависсимо!.JPG

Бурхливі оплески отримав ансамбль скрипалів-викладачів «Бравіссімо» (кер.Шевчук Г.В.) за яскраве виконання п’єси, юні піаністи Мойсієнко Варвара та Забрянська Маріанна (пед.Дворянин Л.В.) додали ліризму, а Попурі на теми з опери Ж.Бізе «Кармен» у виконанні Шилько Ю.М. підкорили серця знавців та любителів класичної музики. Оригінальний виступ ансамблю у складі учнів та викладачів оркестрового відділу (кер. Безкоста Н.І.) був нагороджений оваціями, вокальний ансамбль «Гармонія дитинства» (кер. Коркіна О.Ю.) виконав улюблену пісеньку «Кукушкины гаммы», що стала їхньою візитівкою.

/Files/images/den_muzyiki_2017/выступает В.Мойсиенко.JPG

/Files/images/den_muzyiki_2017/выступает М.Забрянская.JPG

/Files/images/den_muzyiki_2017/Шилько Ю.М..JPG

/Files/images/den_muzyiki_2017/ансамбль учащихся и преподавателей оркестрового отдела.JPG

/Files/images/den_muzyiki_2017/ансамбль Гармония детства.JPG

Завершився концерт побажанням для учнів, викладачів та любителів нових приємних зустрічей з прекрасним, неповторним, чарівним світом музики.

Коркіна О.Ю.

Кiлькiсть переглядiв: 244

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.