Фестиваль першокласників "Дебют-2018"

У нашій школі стало традицією проводити перший академічний концерт першокласників у формі фестивалю.

Запропонований 10 років тому педагогами фортепіанного відділу Савран І. Л. і Коркіною О. Ю. спочатку тільки на відділі, цей фестиваль справив величезне враження на батьків, педагогів і, найголовніше, дітей.

В дружній атмосфері народжуються нові "зірочки" сцени: кожен першокласник відчуває себе справжнім артистом, долаючи хвилювання і труднощі першого публічного виступу.

Через рік, цей захід став загальношкільним, об'єднавши на сцені усі відділи.

У цьому навчальному році фестиваль проводився 1 та 2 лютого. Численні гості з величезним задоволенням стежили за виступами дебютантів, нагороджуючи їх щедрими аплодистментами.

А музичні подарунки у виконанні кращих учнів і викладачів, що традиційно завершили фестиваль, показали, до яких вершин потрібно прагнути.

На це звернула увагу у своєму виступі перед церемонією нагородження директор ІДМШ Гунько С. О. Вона також подякувала батькам, які, незважаючи на особисту зайнятість, знаходять можливість приводити своїх дітей на заняття у творчу школу, де прекрасні педагоги допомагають естетичному розвитку малечі.


Батьки і діти отримали заряд творчої енергії для досягнення такої нелегкої, але прекрасної мети: стати справжнім поціновувачем і виконавцем музики.

Кожен учасник фестивалю першокласників "Дебют" отримав Диплом і солодкий приз від спонсорів - батьків.

О.Коркіна

Кiлькiсть переглядiв: 305

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.