Повернутися до звичайного режиму

/Files/images/kontsert_organnoy_muzyiki_2017/орган 2017 034.jpg

Недільний відпочинок в Харкові

Недільний день 24 вересня 2017 року учні, їхні батьки та викладачі Ізюмської дитячої музичної школи провели в Харкові. Мандрівники побували в планетарії на екскурсії «Космос», де дізналися багато нового про зірки, метеорити, планети Сонячної системи, перші штучні супутникі, космонавтів, загадкові явища в космосі.

концерт органной музыки

Допитливі ізюмчани відвідали інформаційно-виставковий центр «Бузок», де познайомилися з виставкою робіт сучасних українських художників; із задоволенням прогулялися по парку ім.Т.Шевченка, завітали на майданчик перед ХНАТОБом, де хлопці та дівчата демонстрували своє мистецтво танцю в стилі брейк-данс. /Files/images/kontsert_organnoy_muzyiki_2017/орган 2017 021 ред.jpg

Однак головна мета подорожі – концерт органної музики для дітей та батьків в Харківській філармонії – був попереду! Перед початком концерту можна було подивитися виставку картин та послухати класичну музику у виконанні дуету професіоналів (скрипка і віолончель)./Files/images/kontsert_organnoy_muzyiki_2017/орган 2017 030.jpg

Перша зустріч з величним органом (найбільшим музичним інструментом) захоплює кожного. Новий інструмент Alexander Schure – гордість Харківської філармонії – є найбільшим і новим органом України.

/Files/images/kontsert_organnoy_muzyiki_2017/орган 2017 038.jpg

У концерті прозвучала органна музика різних композиторів (В. С. Бах, Р. Ф. Гендель, Ф. Мендельсон та ін), а ведуча своїми дуже цікавими та пізнавальними коментарями допомагала слухачам зрозуміти цей дивовижний музичний світ.

/Files/images/kontsert_organnoy_muzyiki_2017/орган 2017 039.jpg

Відвідання органного концерту вразило і дорослих, і дітей!

Кiлькiсть переглядiв: 248

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.